Mørbradbiks med tomat og champignon

Hvis man har lidt kartofler, champignon og en mørbrad til overs. I dette tilfælde havde jeg fået forkøbt mig i svinemørbrad (3 for 100 kr) og havde desuden en stor skål kogte aspargeskartofler og en bakke champigni0n i køleskabet, så det var tid til at eksperimentere. Mørbraden blev pudset og delt på lang, derefter skåret i 1 cm tykke stykker. Saute panden blev varmet op med smør og olie og kødet brunet godt igennem, mens kartoflerne blev skåret i skiver. Kartoflerne blev brunet med og til sidst blev champignons i skiver og halve cherry tomat kastet ind i kampen. Efter 20 minutter på svag varme, var der gode væde fra champs og tomats og retten blev serveret for de villige ofre med hjemmelavet ketchup som muligt tilvalg.

Både biks og ketchup fik gode anmeldelser, hvilket ikke altid er tilfældet når man eksperimenterer.

Mørbradbiks

Dette indlæg blev udgivet i Madlavning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.