Februar menu

En lille traditionel 4 retters med udfordringer. Udfordring, fordi min ovn stoppede med at virke midt i forretten, så flere retter blev lidt improviserede.

Desuden, pas på når du steger sødekartofler på panden, de karamelliserer meget nemt.

Cocktail:  Gin Tonic med oliven (on the side)

Forret: Bouillabaise inspireret Hellefisk, tigerreje og kammusling på tomatbund
La Larme D’Or Chablis 2012

Mellemret: Rosa stegt andebryst m, stegt søde kartoffel og eddike sauteret rødbede
La Larme D’Or Chablis 2012

Hovedret: Helsteg kalvehøjreb m, brasekartofler, steget asparges og østershatte flødecreme, dertil tomatsalat
Casale Daviddi Vino Nobile di Montepulciano 2012

Dessert: Spangsberg flødeboller og Peter Beier chokolade
Pocas Colheita 1997

Kammuslinger

 

Dette indlæg blev udgivet i Madlavning, Plate de jour Chez 'ersdorf. Bogmærk permalinket.