Marts Menu

Storbyboerne var kommet en tur til provinsen, så vi lavede en 4 retters.
Det gode ved denne menu er, at det meste kunne laves i forvejen
og jeg kunne sætte Benny til at stege bøffer, hvilket han gør excellent godt.

Velkomst: Daniel Etienne Rose Champagne

Forret: Fiskelasagne, med laksefars, kæmperejer, pangasiusfilet og frisk spinat
La Larme D’Or Chablis 2014

Mellemret: Langtidsstegt ribbenssteg med stegt peberfrugt
La Larme D’Or Chablis 2014

Hovedret: Bøf af oksefilet med flødestuvet spinat, krydderkartofler, stegt broccoli, grønne bønner og en lille rødvinsinfuseret flødesovs
Les Meysonniers, 2013

Dessert: Ben & Jerrys: Karamel Sutra & Blondie Brownie

Dette indlæg blev udgivet i Madlavning, Plate de jour Chez 'ersdorf. Bogmærk permalinket.