A-Flag og hvad så ?

Søndag var vi lige omme ved Trykkerdammen.  Henrik 2 meter og undertegnede lå en lille times tid og fotograferede fisk på PADI-vraget. Inden da havde vi været standby for 2 andre makkerpar og for en gangs skyld havde vi ikke taget båden med. Det blæste og regnede og de lovede op til 15 m/s, så vi regnede ikke med at der var andre der gad være på vandet. Desværre var der 4 ungersvende med fiskestænger som havde lejet sig en jolle med piskeris i bådudlejningen. Hvis vi skal starte med rosen, så havde alle 4 redningsveste på, til gengæld havde de nul respekt overfor 4 gule bøjer, heraf 2 med signalflag A og et kæmpe strandflag. De krydsede rundt mellem bøjerne på mindre end 10 meters afstand og det så ikke ud som om de overhovedet havde set bøjerne. Hvad hjælper det så, at vi har markeret området efter alle regler? Murphys lov gælder stadig, den dag du ikke har båd med, er den dag du har brug for den.

Dette indlæg blev udgivet i Dykning, Fra Scuba.dk. Bogmærk permalinket.