ABC prøve revisited

Svømmehallen i går aftes. Meget fremmelige elever, som skulle have lidt udfordring og super master blærerøvs instruktørtræner Arnvig skulle lige vise en ABC-Prøve. Det gik sådan set meget godt indtil jeg have fået finner på og skulle have fat i masken. Slog lige et kækt slag med højre ben for at hold mig på dybden, hvorefter læggen kramper.
Man er jo en helt, så jeg ignorerede smerten og forsøgte at bukke vristen, mens jeg tog masken på og tømte den. Men krampen lod sig ikke sådan afvise og bed sig godt fast, så på vej op prøvede jeg at hive i finnen med den ene hånd, mens jeg proppede snorklen i munden med den anden. Det hele endte med et blive en særdeles uskøn affære, til stor moro for det omgivende publikum. Eleverne havde heldivis fattet pointen og viste gode takter med øvelsen, mens jeg lavede en ny ABC-Prøve, bare for at vise at jeg godt kunne rigtigt.
Idag humper jeg så rundt på et meget ømt højreben. Anyways, jeg vil nok skyde skylden på Kent og Kenneth, som slæbte mig med ud på en 5 km løbetur før svømmehallen.

Dette indlæg blev udgivet i Dykning, Fra Scuba.dk. Bogmærk permalinket.