Hundemuslingesuppe

En super nem lille suppe med de lidt oversete hundemuslinger.

En gulerod og et halvt løg hakkes fint og svitses i smør eller olie i en sautépande.
Tilsæt et stort glas hvidvin, når løgene er klare og lad det koge op til det damper.
(Tilsæt evt. lidt ekstra vand eller vin, hvis der er for lidt væde.)
Læg de rensede og checkede muslinger i gryden og sæt låg på.
Damp muslingerne i 3-5 minutter, indtil de har åbnet sig, og tag dem så op.

PAS PÅ. Hundemuslinger bliver nemt seje, hvis de overdampes.

Jævn suppen med fløde og smag til med salt og lidt hvid balsamicoeddike.
Læg muslingerne i skåle, hæld suppen over og server straks med brød og vin.

Suppe med hundemuslinger

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Madlavning, Plate de jour Chez 'ersdorf og tagget , . Bogmærk permalinket.