Sommernatdyk

Traditionen tro var vi taget en tur til Tisvildeleje strand, den sidste weekend i Juni. Vejret var umiddelbart lidt gustent, med regn og blæst på vejen der op, men velankommet, blev det opholdsvejr og vinden lagde sig. Jeg dykkede med Karsten og vi brugte 45 minutter på stenrevet blandt alskens vilddyr. Ulke, tangspræl, flade, pighvar, torsk og enkelte gylter nåede vi at hilse på. Jeg prøvede at få lidt billeder, men var lidt handicappet af halvflade batterier i min lygte. Til gengæld havde Karsten medbragt en Magic Shine minisol, så de stakkels rødspætter var halvstegte inden man fik taget et billede. Day by night. Anyways, det var et rigtigt godt dyk, lunt vand, god sigt og stille vand. Vi fik en usædvanlig afslutning da en busfuld nybagte studenter ankom kl 12:05. Under megen larm, råben og diverse musik smed de alt tøjet og hoppede i havet. Vel, vi havde slukket diverse lygter og kamera, så dagens billeder er kun marineliv.

Dette indlæg blev udgivet i Dykning og tagget , . Bogmærk permalinket.