Munkholm med Malte

Min mellemste, Malte, er ved at være en habil dykker. Fredag var vi en tur ved Munkholm broen. Sigten var rimelig, 4-5 meter, men der var en pæn sydgående strøm, som krævede lidt ekstra finnearbejde. Hundredevis af små kutlinger trissede rundt på bunden, som flere steder er dækket af et tykt lag muslingeskaller. Adskillige strandkrabber spankulerede omkring og rundt om bropillerne lå søstjerner i flere lag.

Jeg har dykket i 30 år, men for første gang så jeg en fugl på 5 m dybde. Den kom “flyvende” forbi, mens den tydeligvis checkede hvad vi var for nogen fisk. Den slog et langt sving rundt og kiggede på os fra den anden side, inden den fortsatte ud i horisonten. Det hele varede mindre en 15 sekunder. Det lignede en måge, men jeg har ikke hørt om at måger skulle dykke.  Anyways, jeg må spørge Biologi Hans ved lejlighed

Dette indlæg blev udgivet i Dykning og tagget . Bogmærk permalinket.