Dyk på Anders Martin

Søndag var vi en tur på Anders Martin. Jeg dykkede med Jakob og vi oplevede en super sigt.  Fra bundtovet på 15 m, kunne vi se overfladen. Det var kun de nederste 2-3 m over bunden der var temmelig grumsede med en sigt på under 1 meter. Overbygningen er noget sammenfalden, men man kan stadig svømme igennem en lille løbegang og se flere små rum, hvor man bl.a. andet kan finde et sammenfaldet køkken og en stålvask.

Der er masser af liv på vraget. Dækket af sønelliker og flere store torskefisk (Sej?) står flere steder både inde i og over vraget. Vi så flere store gylter og to store taskekrabber i et af sugerørene. Temperaturen var behagelige 13-14 grader og dybden kun 22-23 m, så der er plads til et dejligt langt dyk. Jeg havde taget kameraet med, men det gik død inden det første billede. Så kan man lære at lade batteriet efter hvert dyk.

Dette indlæg blev udgivet i Dykning og tagget , . Bogmærk permalinket.