Januar menu

En lille 4 retters , som satte lidt varme i den “kolde” måned:

Tapas: Chorizopølse, Emmentaller cubes, oliven og mini bruchetta m. tomat-pesto
Hardys Crest Rose

Forret: Stegt laks på boghvede blinis med stenbiderrogn og cremefraiche
Black velvet på hjemmebrygget Stout.

Mellemret: Rosa stegt andebryst m, krydskartofler og stegt rødbede
Rio Cassero Brunello di Montalcino 2007

Hovedret: Okse tornado med kogt kartoffel, rødvinsglace, sauteret rødebedejulienne og stegte broccolini
Rio Cassero Brunello di Montalcino 2007

Dessert: Ostebord m. Gruyere, Brie og Emmentaler, samt Citronfromage
Rozes Porto Special Reserve

Broccolini (Asparges Broccoli)

Dette indlæg blev udgivet i Madlavning, Plate de jour Chez 'ersdorf. Bogmærk permalinket.