Nytårsdyk 2013

Søndag var klubben på det traditionelle nytårsdyk under Munkholmbroen. Ifølge overleveringerne skal vandet lige tilpasses, hvilket består i at udsætte et antal flasker øl til senere konsumering. Jeg dykkede sammen med Pia og Malte og desværre kom vi ikke først i vandet. Claus og Lykke var et par minutter foran, men de nåede at støvsuge effektivt. så vi ikke fandt mere end 4 af de 14 udsatte øl. Anyways, så var det et fantastisk dyk. Det myldrede med liv og især rognfede ålekvabber lod sig se overalt. Desuden flere fine fladfisk og masser af krabber og søstjerner. Bodil havde været forbi og havde efterladt en mindre højderyg på sydvestsiden af broen, en spændende ny attraktion, som det nok skal tage et par år at slide ned. Vandet var 6 grader, ganske fint for årstiden og det blev til knap 40 minutter i vandet, inden vi kom på land til kolde øl. Undervejs fandt vi endnu en af de små pakker, som næsten altid ligger under broen. I dette tilfælde en stak på 10 nummerplader, nydeligt tapet sammen i transportvenligt format.


Dette indlæg blev udgivet i Dykning og tagget , . Bogmærk permalinket.