(Nye) artikler

Jeg er gået i gang med at overføre en række dykkerrelaterede artikler fra scuba.dk til Hersdorf.dk.  Scuba.dk er et tidligt eksperiment med Joomla, som kastede (synes jeg selv) en række rigtig gode artikler af sig, men tiden har indhentet den gamle Joomla installation, så det er på tide af aflive den i sin nuværende form. I løbet af de næste par uger vil jeg gennemgå diverse artikler og med hård hånd sortere og opdatere det bevaringsværdige over på denne blog under “Artikler” og samtidig skrive et indlæg når det er på plads. Allerede nu er de første 2 artikler om dekompression lagt over.

Dette indlæg blev udgivet i Artikel. Bogmærk permalinket.

Et svar til (Nye) artikler

  1. Jakob skriver:

    Tag gerne boganmeldelserne med også. De er gode som reference.

    /Jakob

Der er lukket for kommentarer.