Amager strandpark

Søndag i påsken, var hele klubben afsted med elever på en tur til havheksen ved Amager strandpark. Luften var tidlig forårskold, en stor fordel ved uddannelse, fordi man lærer at klæde om hurtigt. 5 instruktører til at betjene 8 elever, var luksus for alle parter. På mit første dyk nåede jeg, udover den almindelige elevobservation, at opsamle en 2 kg fladfisk til nærmere artbestemmelse. Det viste sig senere at være en pighvar.
På andet dyk med Oliver, svømmede vi direkte på heksens højre bryst, (pkt 6 på kortet), igennem de store betonrør og på vejen retur lykkedes det Oliver at fange en lille rødspætte, som dog fik løbepas (svømmepas?) grundet størrelsen. På land styrede Pia løjerne og nåede udover at betjene diverse elever med bly og råd, at slagte pighvarren, hvilket forhindrede en egentlig genudsættelse. (Pighvar kan  i øvrigt glimrende bruges i Bouillabaisse).

Havheksen Amager Strandpark

Dette indlæg blev udgivet i Dykning og tagget , , . Bogmærk permalinket.