Nytårsmenu

Butterdej snegle med persille og tomat pesto, Vin: Champagne Charles Mignon

Muslingesuppe med blåmuslinger og løg, Vin: Sauvignon Blanc, White Mountain, New Zealand 2010

Brøddoughnuts med røget laks og rævesovs, Vin:  hvid Bourgogne , Maison Mallard-Gaulin 2008

Kammuslinger med wakame tangsalat, tomater og saltmandler

Brødkurve m. Kaviar og creme fraiche, Vin: Moët og Chandon, Champagne Imperial

Champagne – lime sorbet

Amarone Classico Masua di Jago 2007

Argentinsk oksemørbrad med cognagsauce, stegte kartofler, bagte tomater og blomkålspure, Vine: Brunello, Terre del palio, Riserva 2003 og Canaja ,Villa Annaberta 2008

Lime pie , Granatæble is og Hindbær-Chokolade is , Vin: Saint Barnabas Commandaria

Dette indlæg blev udgivet i Madlavning, Plate de jour Chez 'ersdorf og tagget , . Bogmærk permalinket.