Liveaboard Laks

Liveaboard laks anrettet med tangsalat, bønner og kartofler

En lakseside renses for skind og ben og lægges i en bradepande. Den hemmelige liveaboard marinade tilberedes og monteres på laksen, som derefter steges i 35-45 minutter ved 200 grader. Personligt kan jeg godt lide hvis laksen bliver “sprød” i kanten. Dertil serveres ovnkartofler (prøv at krydre med spidskommen), grøntsager efter årstiden og frisk tangsalat. En kold sauce rørt af “let fraiche” med bernaiseessens og salt.

Den hemmelige liveaboard marinade fik jeg første gang på en liveaboard tur i farvandet omkring Vancouver Island ved Canadas vestkyst. med skibet Nautilus Explorer . Marinaden består af flere almindeligt forekommende ingredienser fra spisekammeret, men den nøjagtige sammensætning må ikke afsløres, kun overleveres gennem praktisk erfaring.

Montering af den hemmelige Liveaboard marinade

Dette indlæg blev udgivet i Madlavning, Plate de jour Chez 'ersdorf og tagget . Bogmærk permalinket.