Nitrox i Norge

Der kom en post på dk.fritid.dykning fra en gut i Norge, som søgte efter en CMAS nitroxinstruktør. Umiddelbart havde jeg ingen planer om at undervise i Norge, men spurgte alligevel Flemming Holm fra CMAS-TC om hvad der skal til for at det kan lade sig gøre. Umiddelbart er CMAS instruktørcertifikaterne ikke internationale, hvilket egentlig overraskede mig lidt. For at kunne undervise i et givet land, skal man først godkendes af det lokale forbund, i dette tilfælde NDF. Jeg synes alligevel, at det kunne være interessant at prøve, så jeg kontaktede fyren i Norge og vi blev enige om at prøve at søge autorisation ved det norske forbund. Sendte papirene forleden og nu venter vi spændt på hvad der sker.

Dette indlæg blev udgivet i Dykning, Fra Scuba.dk og tagget . Bogmærk permalinket.