Minos og Junckeren

Så var vi atter en tur i Østersøen. Vi vaklede lidt fra morgenstunden om det skulle være Kattegat, men vinden synes at favorisere den sydøstlige del af sjælland, så det blev afsejling fra Rødvig. Jeanette, Martin, Malte, Morten, Christian, Jakob, René og undertegnede rykkede ud i Frøen og startede med rigtig fine forhold på Minos, ingen strøm og vandet hele 11 grader på bunden. Sigten har været set bedre, men Malte, som var på sit første rigtige vragdyk, nåede da at få set både maskine, lastrum, bakken, skruen og stævnen. Efter en udsædvanlig sikker og overbevisende afvikling af første dyk, var der tid til at sejle forbi Junckeren og hente en torsk, dog en bette en, men stor nok til ikke at kunne være i en frysepose, så den stak ovenud af tasken.

Malte sidder på bakken (som dog ikke kan ses)

En lille Junckertorsk stikker ovenud af tasken

Stor tak til Morten, som blev dagens helt, ved at have en hel flamingokasse med øl på is.
Synd at jeg skulle køre med båden, så vi ikke også nåede de Coronaer som Jakob havde i tasken. Dem får vi så på et senere tidspunkt.

Dette indlæg blev udgivet i Dykning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Minos og Junckeren

  1. Jakob skriver:

    Der er to kolde Coronaer klar på næste tur…

Der er lukket for kommentarer.